Helgens som gått.....

.....var hur bra som helst, fredagen var en oplanerad kväll till fullo .. :D Tog bara kvällen som den kom, hade inte direkt nått bestämmt, men ringde Mia efter jobbet o då bestämmde vi att vi skulle chilla lirte o sen avsluta kvällen på Smulan med en öl eller två, hon jag o Madde..
Men kvällen blev inte som vi tänkt oss, vi drog till Madde,satte igång o pimpla lite alkohol o sen var de kört, hahaha, ne vars, jag va trött som en gnu o hade dålig inställning, men kul blev det, med tanke på rätt sällskap o rätt plejs på rätt tid!


Vi drog fkt till Olerays som vi annars inte brukar göra, där fanns de gott om 18 åringar o mkt annat skumt o kul folk, så kul det hade vi verkligen .. :D Gick till Ammis med Kim o Alex o Mia o handla fylle mat, sen på lite efter party hos Patrik ! :D Hade bra trevligt med drtog hem till fulla sambon som mötte upp mej vid halv fyra tiden, oj oj va berusad han var! Men kul var de, han störta i badkaret med huivet föra, o sen kunde han inte ta sig upp, de va kul o gulligt ! haha!




Lördagen va bra den med, hade hälsoförmiddag, åkte o träna med Öberg, duscha o basta o gjorde oss ordning, sen var det en shoppingrunda på Siba, en dyr en (: hahah! Men kvällens outfit blev nice!
Åkte hem o sov bort nästan två timmar av kvöällen, vakna strax efter halv sju, då var de lite stress, skuulle ju firaMia vid 7, men jag droppa in smnare som vanligt ! :p Men va gör de om hundra år?
Drog till lipz vid halv tolv tiden, men oj va kul vi hade! Dansade loss (:




Idag var jobb igen, gott o jobba igen fkt, men fick en tråkig nyhet idag om en arbetskompis.. :/  Inge roligt ! :/

Imorgon (tisdag) är jag ledig från jobbet, ska på farfars begravning .. :( kommer bli mkt tårar .. !
Jag fikc ett så vackert möte med farafar dagen innan han dog, o de är jag glad över, de ska jag alltid bevera i mina minnen !


Nu börjar jag bli sömning, ska ta disken innan älsklingen kommer hem!

Pussa



Uttråkad...

....börjar bli det ja, har varit hemma sen i tisdags, blev magsjuk på tisdag morgon, o det var väl inte så konstigt att just jag blev drabbad, för jag tog hand om ner spydd unge på jobbet o sen torkade upp allt, så nu har man legat hemma här i tre dagar, åh fy va tråkigt det börjar bli, men imorrn får jag äntliogen gå till jobbet igen ! :)

Nu i helgen kommer sötis Mia till Trollhättan, så vi ska fira henne, blir party o så (:
De är ju inge party utan Mia vettja! ;)

Såg min inkommande lön nu på internetbanken, den va inte dum alls (:

Jag har ont i magen...... :(

På tisdag ska farafar begravas, de kommer bli känslosamt :(

kunde inte låta bli .....

... o göra ett test för o se vilken personlighet jag hade... o så här blev det :


Utåtriktad Upplevande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Stämmer det?!


15:e januari

Ny mobil..har jag köpt .. :D häromdagen var jag iväg o gjorde impulsköpet allan.. :)
va så jäkla gött, man blir sådär feting glad för stunden, men även glad nu efteråt.. Jag ska föröska sänka mina telefonräkningar genom o ringa gratis från comviq o gratis från telenor.. :D

image4



Har inte skrivit i bloggen på ett tag nu heller .. de har ju hunnit hända en hel del !

Juldagen o nyår var två kvällar att minnas ! :D

image5
älsklingen o jag nyårsfina =)



image6
Sofia o jag hade en kul nyår, flabb ute i kylan :D


Nyår var fantastiskt rolig till dess att älsklingen o jag blev osams o skildes som ovänner, så det nya året började inge vidare... men en bättre fortsättning ska det bli... o det har det delvis blivit....


...fast ändå inte, fick besked om att farfar har somnade in natten till lördag, jag blev helt förkrossad, jag trodde ju det höll på o ske en förändring med honom,. mötet med honom i torsdags var ett minnesvärt möte, han både skratta,grät o höll min hand, det var så vackert! Han verkade ändå så "bra", fast ändå någon stans där inne visste jag ju att han skulle somna in förr eller snerare, han hade ändå kämpat i 9 veckor nästan, en gammal kropp orkara inte hur länge som helst, jobbigt o tråkigt besked i vilöket fallk som helst att ens nära o kära går bort! Men han vakar o träffar far min i himelen så han lider inte mera iaf.
"Du är nu som vinden farafar, vi kommer inte längre se dig, men vi kan känna dig"
image7



Är hemma från jobbet idag, har åkt på urinvägsinfektion, tog mej till jobbet igår för o försöka ta igenom mej den dagen, men det slutade med hemgång, på en timma hade jag besökt toaletten 12 gånger ...o inatt var jag uppe varje kvart, de är smärtsamt o gå på toa vill jag lova! Ska till vårdcentraeln imorgon, så blir evt. hemma imorgon med, får dock dåligt samvete av o va hemma, trots de smärfulla.. men de är väl en svaghet jag har! samvetet som jämt är efter mej !


Nu måste jag rusa på toa igen.. :/ smärta!

Puss o kramen


RSS 2.0