Förlängt....

vikariat, yes!! Chefen ropade in mig idag när jag var ute med barnen o bad mig komma upp till personal rummet, nervös som jag var rusade jag upp för trappan o in i rummet för o få samtalet överstökat, jag hade inga förhoppningar o inga förväntningar på vad samtalet skulle handla om, jag har jobbat här med inställningen till att jag är här o nu, jobbar i nuet o har vetat om länge att jag ska sluta i juni, men nu blev det till det bättre, anstälning september ut!!!! :D Sjukt härligt! Slippa oroa sig för vad som komma hända här näst, nu vet jag vad jag har!

För övrigt kliar ögonen o näsan den rinner, den förfärliga allergin har satt igång.. :/ suck! Man blir så otroligt trött o hängig på köpet med! Igår slummra jag till på min rast o när jag vakna fick man den där känslan att man bara ville ligga kvar ett par timmar till, men plikten kallade, så som den gör nu!! :(

Koskit i hagen....

....det lär det bli nu efter att dom släppte ut sina 167 kossor i söndags .. :)
Var iväg med tjejerna o Emil igår ute på vischan,Dals Rostock, hälsade på kossorna! :)
Brrr, det va svin kallt, o där kom vi en timma innan utsläppet, för o dricka mjöl o äta en bulle, kylan va inte o leka med, jag gick där i leggings o vår jacka medans andra folk där kom i vantar o mössor (:
Det var verkligen en upplevelse o få se dessa överlyckliga kossor rusa ut ur ladugården o ut i hagen, dom studsade, dessa stora kolosser hoppade med bakbenen o skuttade mot hagen (:
Detta ska bli till en traditon har vi sagt, men hur det blir med den saken få vi ju se ! Kul var det iaf (:

Åkte hem till Emma efter vårt besök hos korna, la oss i soffan o bara segade, kolla på tv o så, dröjde inte länge förens vi båda slockade i varsitt hörn !
Va inte så fasligt bakfulla men sega det var vi! Satt o drack rödtjut hos Emma i lördags kväll o bara hade det bra, Emma gay o hennes friends kom över o det blev till en endaste liten förfest, så som inte planerat, tog oss till Vokal för o lyssna på ett band där Mikael far o bror skulle va med, men ikke, det va nån blåsorkester bara som inte va nå viadre .. :D haha! Vi strosade vidare till Sand, där va det livat, eller inte! Men vi gjorde det bästa av situationen (:
Emma o jag, lammkött ja visst!!! bä bä bä ! :D

Söndags kvällen slutade bra, stack hem till Emil o käkade god mat som Robin lagat ihop, mums!! Där visa han va han gick för när det gällde mat! Lax, mumma! (: Kolla på film o snackade skit allesammans!

Oh, nu har Mikale skaffat sig en blogg med, men han är grym på sitt skrivande, han formulerar sig o uttrycker sig på sånt sätt, o han skriver vettiga saker i sin blogg, snacka om o känna sig underlägsen, hahaha!
Sötepöt Mikael, ringer dej sen ikväll, okej?! :D

PoK


Andas in, andas ut...

.....varför ska saker o ting vara så sjukt orättvist, varför kan straffet inte bara bli som det blev? Varför ska hon behöva lida ännu en gång, när hon tagit sig upp igen så kommer dom o trampar på henne igen? det är sjukt!!!
Varför??!! Denna styrkan till att hon ska orka ännu en gång, jag bara ber o hoppas att hon ska få en inre styrka från ovan! Rätt ska va rätt, vi vet,han vet,dom vet! Alla vet! Detta borde inte ens behövas ta upp igen! FY FAN!!!
Du är en vacker själ tjejen o ur detta ska du ta dej, vinnande!! Vi kommer stötta dej!

Så var det fredag igen, galet vad tiden går fort ! :D Kvalitetstid med mor min ikväll kanske?!

Stötte på Anders o hans polers igår, kändes som jag inte trodde det skulle kännas,vilket får mej o andas ut!!

Kvällen med Anna blev trevlig, vi fikade på mejeriet, tog en runda på stan, pyste in o hyrde film o övverraskade Madelene (:

Plikten kallar!



tänk om någonting kunde va i närheten av bra...

..fast som det känns just nu så är det faktiskt rätt bra :)
Jag känner mej tillfreds just nu med det mesta, känns så otroligt skönt!

Igår var jag iväg med Maria, hon drog med mej på Bilbingo, som jag skrev i gårdagens inlägg.. Men oj, över mina förväntingar så var det rätt kul faktikskt, fast där stod vi med bilen o blicka ut över bilparkeringen som var full av bilar med pensionärer, vi o pensionärerna!! HA! Men rätt var det var stötte vi på Kindberg o hennes kompis, gissa om jag böev glad!! :D Det var inte bara vi o tanterna o gubbarna! (: Vi gjorde dom sällskap i bilen o hade det bra stämmningsfullt där i bilen, men jag vann inte en krona, ditt åkte jag med nästan en tom plånbok o därifrån kom jag med en ännu tommare plånbok! haha! Det va gott om lammkött, killarna från VBG HC som anordnar dom här bilbingo kvällarna, så det fanns gott o spana på trots allt! HaHa!

Snackade med skåningen på vägen till bilbingon, han fick sig ett gott skratt när jag sa att jag skulle spela bilbingo, haha, skratta bäst som skrattar sist! Nu blir det ju realesparty på söndag, o skåningen han ska med! haha! då kan vi skratta! Se korna hoppa högt av glädje! Tänk vilekn oöndlig lycka för dom där kossorna som äntligen ska få ut på hagen o beta, det är ju som o släppa lös en människa som inte fått se mat på evighet!! HaHa!

Samtalade med Mikale igår till halv 12, vilket resulterade att jag hade svårt o komma upp i morses, snozza i säkert en halv timme, man tackar ja! Men det är allt för trevliga samtal vi har för att korta ner dom! :D

Idag ska jag o Anna ses, vi ska snacka skit o bearbeta våra känslor ihop .. :D Anna hon är en härlig kvinna, jag är stolt över att du fkt tagit dej ditt du tagit dej, du gjorde detta bättre än jag väntat mej! Du kommer lyckas nå toppen! Ett steg högre upp varje dag! Vi peppar varandra! Tillsamans är vi oslagbara! :D

Nu kallar visst plikten, ska gå o nypa barnen i kinderna nu !!

Bye bye rabarberpaj...

...säger min kära kollega här .. :D

Är på jobbet nu, slutar halv 6 idag, trögare än trögast ... Ska hem till Maria direkt efter jobbet, kolla in hennes nya lya nu när den är omtapeserad o allt det där, ska bli spännande .. :D

Häromdagen pratade jag med Anders i telefonen, kändes riktigt gott, han va trevlig o va bra tillmötes, blev sådär glad efter vårt samtal, kändes skönt i hela kroppen, äntligen!!! Nu kanske vi ska kunna ha en schysst realtion till varandra, det hade betytt så otroligt mycket för mej! Relation o relation, det kanske är o ta i, men att vi ska kunna prata med varandra o kunna va i samma rum utan att den ena vill fly från den andra, det är vad jag vill! Att det ska fungera !

Förr förra helgens bravader har gjort att vi beslutat oss att ligga på det torra nu några helger vilket känns otroligt vettigt! Att spendra helg efter helg till att bara kasta pengar i havet o sen låta sig bli filmad o hamna på you toube, eller hur var det nu igen?! :D

Tankeverkstaden va inge vidare här idag, jag får återgå till det jag är bättre på just nu, passa barnen på jobbet!! :D

SMS inkom här nu, Maria frågar om vi ska dra iväg på bilbingo ikväkäll?! Vi ska leka penisionärer .. :D hahaha!

Mikael, du ringde inte igår :/

Puss o Kram

varför segrar så ofta det negativa över det possitiva...?!

Nästan ingenting har en sån kraft och makt över oss som någonting riktigt negativt. Vi kan lyssna  i timmar, dagar o år till positiva budskap och då mer eller mindre bara rycka på axlarna, o då helt plötsligt när det kommer något som är svart,tungt och negativt budskap då helt plötsligt kvicknar vi till och det är idel öra, gensat då ställer man sig givakt och vikar oss o tycker att det vi får höra stämmer., varför ska det vara så?!
Nästa gång någon kritiserar¨, ska man inte glömma analysera över varför. Påminna sig själv att spara många onödiga tårar.

RSS 2.0