så nära men ändå så långt bort...

...är du !

Vilken underbar morgon, vaknade runt 8 tiden av att klockan ringde, men snooza fram till kvart i nio, hoppade in i duscehn o efter duscehn hörde jag hur gräsklipparen satt igång utanför mitt fönster! Det gav mej sånna där varma känslor i kroppen, sommaren är på väg! Tänk at man kan bli glad av o höra gräsklipparens oändliga iväsen, men jag blev det! :D GLAD !

Nu ska jag till systemet innan jobbet !


Tack för att du är du !

Tjejer tänker inte, dom känner .....

...det känns precis som att det är så, gång på gång ska jag hela tiden hålla på o känna efter hur jag känner o hanterar alltid känslorna efter hur jag känner just för stunden ! Som senast idag, då ringde jag  Anders o bad om ursäkt för att jag ringde o "tjatade" i fredags på honom, men saken är ju bara den att det egentligen inte är något o be om ursäkt för, jag handlar o har handlat ut efter mina känslor hela tiden, gjort det som kännt rätt! O just i fredags känndes det rätt, o jag behövde ha sagt det jag sa till honom! Jag bearbetar mina känslor på mitt sätt, o nu efter snart 3 månader är jag ändå rätt nöjd över min prestation, jag har inte grävt ner mej själv i min egen grav, eller gett fan i o gilla läget, jag har verkligen accepterat o gått vidare på mitt sätt, sen att jag fortfarande berbetar känslorna, det är ju en sak, men så mkt som man en gång kännt för en annan människa så kommer det att ta tid! Men att jag är där jag är idag är jag ändå nöjd med, fast ibland blir jag trött över att jag hela tiden ska känna efter så, ibland önskar jag att man hade en av o påstängnigskanpp vad det gäller den saken! Tänk va lättatre skaer o ting hade varit då (: då slapp man känna efter så mkt när saker omkring en är jobbigt!

Helgen kan skrivas ner med några ord ; händelserik,stämmningsfullt,bekräftelse,oändligt drag, bortgjord, roligt, galet, nervositet o besvikelse.
Flera känslor på en o samma helg! Meni det stora hela var det en lyckad helg att se tillbaka på :D
Nu i veckan blir det praty igen, goa Mia är hemma igen (: ska bli kul smulan :) Klunken o Prinsen kanske?! :D

Mikael, en kille att inte glömmas bort! Glad över att ha en vän som dej, du får mej att le o känna mej trygg i din närvaro ! :D Nyss pratat i telefon i en timma, alltid lika givande (; Kommer hem till Trollhättan imorgon, så vi ska nog ses, hoppas på bra väder, så vi kan va ute i det sköna?! :D

Dags att krypa till kojs!



ännu en helg....

...har paserat, en lyckad sådan får jag lov o säga ! Min söte vän Mia var hemma i Trollhättan på en visit, en festa hela helgen visit .. (:
Pizzafest hemm hos mej med tjejena, drack några glas vin o tog oss vidrae till Buddys där jag drog hem andra plats, kanske men lite alkohol i kroppen man spelar som bäst, vad vet jag ? ! :D Kul hade vi iaf, vi var ett gott gäng (: Tjatade o drack nån cider sen fortsatte vi i vimmlet på sand, men fy va lite folk det var :/ alldeless för dåligt, men kvällen blir vad man gör den till, så vi hade det aööt trevligt ändå (:

Lördagen, Mia o jag vaknade inte allt för tidigt som vanligt, men drog ut till siba o strosade runt lite, men vände snabbt hem igen o åt mat hos hennes paretns o sen drog jag mej hem för o snygga till mej, lyckades bättre denna kväll mot vad jag gjorde på fredagen, hahah .. :) Förfesten böev hos mej, kom en hel del, fler folk än beräknat, men finns det sjärterum så finns det hjärte rum eller vad man säger, det blev andreas o hans alla kompisar! (:
Efterfesten hölls till hos mej med, en såndär , mys pys efter fest ! eller vad säger du smulan? :D
Jag blev visst smeten jag, o du smulan sen en tid tllbaka ! (:


Söndagen var segare dag, trots fint väder låg  vi alla kvar i sängen tills klockan blev mycket !
En snabb visit till Överby sen avsluade vi söndagen med fika på strandgatan med vännerna, det va vacker utsickt, visst?!


Idag har jag diskat, herre min gud vad det kan se ut efter förfester o efterfester, fy yscha mig !


Jag såg dej i helgen, ut o knappt bry mej gick jag o klunken förbi!!! Kändes skönt! (:


Nu var måndaegn gjord med, o snart är det väl helg igen!
Jag, johanna o helena lekte 15 åringar igen, tog en prommenad, köpte glass o satt o glass i solen på taket på vår gamla skola ;) skönt var det iaf !

Nu ska jag ta mej ett varmt o gott bad, sen sova ! Pussen

onsdag....

....den 16:e,tiden rusar iväg!!!

Idag får jag pengar,så då blir det shopping på fredag ! (:

Idag vakna man på helt rätt sida, utvilad o glad !n YES! kan det bero på något särskkilt? :p
Knasnke att jag valde att böjra "leva mitt nya liv" igår :)

Ödsla ingen energi på dom som inte ödlsar någon energi tillbaka !
Lägg istället din tid,omtanke o kärlek på dom som ger detsamma och upskaattar dej ! :D

Plikten kallar !


känslorna kommer ikapp....

....mig, man tror att man bearbetat dom och försökt att gå vidare, men vidare kommer du inte om du inte beratbetar dina känslor på rätt sätt, det funkar inte att förtränga,glömma o låtsas som att allt blir bra, för det vet jag att det inte blir, jag har accepterat jag har insett o jag har gått vidare, men i helgen blev det bara för mkt!
Det gjorde så ont o se dej, o av någon anledning kunde jag inte styra över mina känslor, dom bara svämma över, o jag gjorde dej illa, eller försökte, med tanke på min fylla så gick det väl inte annat än jävligt dåligt o slå dej, jag va ostadig själv, så hur ska man kunna få någon som är stadigare än en själv o falla.. det säger ju säg själv!

Jag kan inte säga att jag ångrar det jag gjorde, för mina känslor behövde komma ut, jag va arg o ledsen o detr gjorde ont, när känslorna i kroppen bara bubblar över sådär, då får det bära eller brista, till en viss nivå iaf!
Jag skämde ut mig själv o dej, jo men visst, det är mycket möjligt, men jag orkar inte bry mej om vad andra tycker o tänker om mej, jag gjorde det som föll mina känslor in just i den stunden, o jag är ledsen om jag sårade dej, äh, du blev väl inte ens berörd av händelsen, det enda du kännde var väl att det blev pinsamt o jobbig situation för dej.

Jag skrev sms o bad om förlåtelse o ville ge en förklaring, men du skulle sova, så jag fick vända åter.
Men så som jag bryr mej, så som jag lägger energi på dej är det inte längre värt, för jag har inte längre särsklit stor plats i ditt liv, utesluten! O tanken på det gör ont!
Vi kommer o stöta på varandra, inte minst på krogen o hos Tomas o Maja säkrerligen, för hon är vännen jag håller hårt om o släpper inte, o Tomas är likaså för dej!

Det är dags nu, som jag o Mia sa dags o lägga den energi på dom som bryr sig, som förtjänar vår tid,kärlek o omtanke ist! Ödlslar onödig energi på o lägga allt det där på någon som inget ger tillbaka eller uppskattar!

Idag kom chefen på jobbet, han spelade med öppna kort, jag slutar i höst ... :( En tjej som är LAS.ad, hon ska ta över min tjänst, o jag blir åter på vikariecentralen, tils jag själv blir LAS.ad i oktober.


Jag längtar tills helgem, Mia är hemma då, party party, efterfest på min balkong .. ! :D
O så kommer Mikael *saknad*

Nu ska jag ut o gå, med en vän ! :D


den man älskar

12 april redan, den ena dagen efter den andra paserar utan att man själv knappt hinner med, ibland blir man så trött, att man knappt hinner känna efter hur man mår om dagrana, fast det ör klart, ibland kan det a skönt o inte känna efter allt för mycket heller ..

För två dagar sedan skulle jag o Anders varit tillsammams i 1 år o 4 månader, men så blev det inte, tänk va fort någpt så vackert kan förvandlas till något så trist, ensamheten föll in snabbt, men känner själv att jag bearbetat . mina känslor bra, bättre än förväntat, så där är jag nöjd med mej själv, rekativt nöjd iaf.
Ensamhet, man är ju inte ensam för att man är singel, man är snarare bara ledig o fri (:

Nu är det u slut på fredagen med, klockan har slagit en halv timma efter 24, det har varit en strålande dag, solen har lyst på oss o värmt upp våran vardag, har träffat tjejerna ikväll o dom lyser även oxå upp vardagen, utan dom hade man deremot kännt sig ensam. Vi åt tacos o kollade på film idag, riktigt trevligt var det.

Filmen jag såg ihop med tjejerna idag var tragisk, den skapade en känsla av obehag o rädsla.
Kvinnomisshandel idag är vanligare än man tror, o kvinnorna som låter sig åter o åter igen att bli slagna för att dom lägger skulden på sig själva, att en karl kan få en kvinna att ändra sin verkligehets bild så oändlogt mycket.
Filmer som dessa berör mig.

Nästa helg, ser redan fram emot den. Mia o Mikael kommer hem då, mina två favoriter!
Ringde Mikael idag när jag va på jobbet, ville bara höra hans röst o veta när han är hemma i Trollhättan igen, o samtalet värmde! (;

Nu sk jag sova, trött o sleten!

Puss


Jag hinner inte med......

att blogga varje dag, så varför ha en blogg då undrar en del, äh, jag har det bara för att ha det änns det som, för o dokumentera för mej själv o för andra som låtsats att dom bryr sig ... hahaha .. :)

Jag är så förbaskat trött, ögonen går i kors lixom, hade jag fått lov så hade jag gärna sovit bort alla mina arbetsdagar. är så trött, så trött !
O det där jobbet, allt är som en enda står röra, ett pussel! Dag in o dag ut får man alltid pussla ihop dagarana, det tröttar ut en! Men är nog borta från det stället efter sommaren, tror jag, det lät så på chefen iaf, att han skulle anställa någom med Förskollelärartjänst, rätt ska va rätt! Jag ligger rätt bra till trots allt, med LASdagar oså, jag blir LASad tidigast i Oktober nu i år, det känns ju inte helt fel fkt, att få en fast tjänst inom Trollhättans Stad, det är något o ta vara på .. :D Jag som ville utomlands efter mitt vikariat tagit slut, fast.... är man så nära ett fast jobb, då drar man inte bara ! Tjänstledigt kanske?! hmm, det ordnar sig om inte annat , det gör det mesta!

Igår kväll hade jag ett 2 timmar långt samtal med en underbar människa, han får mej o bli så glad o varm i kroppen! (: Kan prata om allt med honom, så har det vart i alla år sen vi lärt känna varandra, 7 år nu .. :)
Killkompisar som han är svåra att finna ! Vi kan konversiera i timmar, om allt o ingeting, o överns det kommer vi hur bra som helst .. :)



Usch, ditt sätt o vara på äcklar mig, det är så att man vill spy!!!!


Första grillningen invigd igår!! Jag o Erika tog en låååååång prommenad igår,mötte upp Andreas o hans kompis på vägen o promenerade ihop med dom, dom gick ju som myror jämfört med oss, men efter ett tag hade i samma takt, vi hade en riktigt treblig prommenad :) När vi kom till gamle dahl så beslöt vi oss för o grilla!
Prommenerade hem, inhanldade det som skulle has o begav oss ner till Gamle Dahl igen, men innan vi var där nere igen hade temperaturebn i luften sjunkit, så där satt vi, på en filt uppdukat med mat o 3 + grader  (: Vi fröööös en aning vill jag lova, men mysigt det hade vi !!! :D


Nu ska jag lägga mej i soffan o slappa (:




Vårkänslor här kommer dom ......

......äntligen, så underbart ! Idag blev man glad när man öppnade dörren hemifrån o möttes av varm luft o en sol som sken (:

Hade semster igår o då var det dock inge höjdar väder, jag gjorde Erika sällskap till GBGdär hon skulle lämpa av killen sin o hans kompis som skulle köra halkan, jag o Erika tog en visit till IKEA vi, trevligt, hon fick shoppat en hel del hon (: Sen tillbringa vi kvällen på Erikas balkong, till att försöka få ihop det hon inhandlat, men, jaa, det gick.... till slut iaf (:

Jobbet idag var kanon, gled igenom hela dagen.. (: Vi hade en bra tisdag, barnen va glada, personlalen glada o detta beror nog på vädret tror jag, för äntligen går vi mot ljusare tider!!! :D


Jag är förvirrad, men glad på samma gång......


RSS 2.0