då var helgen över....

...men vilken helg det har varit .. :D  Bästa helgen hittils, har varit så underbart o ha dej hemma Mia, det känns som gamla goa tider igen, tiderna då allt bara flöt på o man bara njöt av nuet. .. :D

Det har varit party för hela slanten vill jag lova, men ändå en städad sådan, varken gjort bort sig, blivit utslängd eller annat sånt där som ibland kan bli vardagsmat för vårt partygäng .. ;) hahah !
Jag hade både förfest o efterfest 2 dagar i rad, så här har det varit bra livat ! (: Känns gott o kunna göra precis som man vill, ingen o ta hänsyn till, inget dåligt samvete, ingen o oroa sig över, man kan nu bara vara! Jag trodde inte att jag skulle bli glad över o känna så igen, men den tiden har anlänt igen, man är inte ensam bara för att man är singel, man är bara ledig ! :D

Torsdagen var ingen dag som egentlogen var planerad till att partajas på, men så blev det ... !
Mia är ju trots allt inte hemma varje helg, så klart man kör en party helg ihop med henne då, trots dålig ekonomi o trötthet.. (: Bytte om till partyoutfit o for iväg snabbt till systemet sen bar det vidrae till Patrik, där gjorde jag mej klar för kvällen o sen satte det igång o partaja, många det blev vi inte, men kul det hade vi allt (: Sofia hon var med oxå, det va kul, för det var enda kvällen hon kunde va med på hela helgen.. (:
Vi hade tänkt ta oss till LIpz, men kön dit va inte dåligt lång, så det fick bli Sand, som alltid (:
Men vad gjorde det? kul var dey ändå?! O efterfest det blev det, hos Patrik ! D
Den gullegrisen, han gjorde hotellfrukost allan åt oss morgonen där på, helt otrolgt, han är så gullig (: Men han njöt nog han med, 3 trejer o han ! :D
Sen blev det film, Ondskan, sen hem o ladda upp för ny partykväll (:
Fredag o å party hemma hos mej, gött med folk o härlig stämmning, bar iväg till Sand denna kväll med, men det var kul idag med, men ojsan vad man kan ha fel om människor man träffar!!  Tack för räddningen kusin vitamin, o en härlig efterfest blev det, en chill sådan ! (:
Lördagen då var det påskmats dags, åt frukost ihop med grabbsen vid 12 så var inge vidrae hungrig när det va dags för det goda, men man fick bli hungrig ! (: Gott var det o mysigt o träffa familjen en sväng, tog en tupplur o somna till halv 6, så tur att festen skulle bli hos mej. så man slapp stressen ! (:
Idag blev det bra mkt livligare, mycket  folk o bra stämmning ! Röstade om vart vi skulle fortsätta kvällen, o det fick bli Sand, IGEN! (: men det var inte dumt alls, men oj vad folk det var, så mkt folk har jag nog inte varit med om att det varit på lipz när jag varit där förr, jag hade turen o traska in före alla andra, det va gott (: slippa kylan o väntan ! (:

Trodde jag var en lycklig sådan, men så fick jag syn på dej! :/ Det gjorde ont i hela mej, o du fick mej till tårar! Men inte ska väl han få se mej ledsen, nej.. Här skulle vi allt visa att jag har det bättre än du! O visst blev det så, kunde njuta när jag såg dej förolämpas o hånas, du kanske varken kännde dej förolämpad eller hånad, men för mej var det som att se dej bli det ! Så länge jag tar mej högre upp än dej känns allt bra ! (: hahahah!!!

Efterfesten här i lördags natt, va säger du MIa? Det blev aningen sent va? :D Somna när grannarna ovan vaknade, hahaha !!

                  



Igår blev det slapp kväll, såg film o gotta oss med Pizza hos Helena, var planerat att jag skulle gjort annat, men så blev det ikke, men det blir av imorgon ist som det ser ut nu .. (:


Nu ska jag till Hemköp, köpa nå gott ! O sen , 1:a april, då blir det nya bullar! :D

Pussa


Åter i Trollhättan...

....nu är man hemma från Trollhättan igen, kom hem i söndags kväll efter en 5 timmar lång bussfärd. som fkt gick fortare än väntat, sov bort två timmar av tiden o såg på film dom andra timmarna .. :) jag o madde såg på Sällskapsresan, de va kul (:
Har haft flera härliga dagar i Sthlm, blev bättre än väntat fkt (:
shopping,party,tunnelbaneåkande,skratt o trevligt sällskap ! :D
Vilket shoppingcenter, herregudars! (: Spenderade inte så fasligt mkt pengar på denna resa ändå, så kännde mej stolt efter hemkomsetn ! Fick handlat bikini,bh o trosor, klänning o örhängen .. :D Perfekt!!

PÅ fredagen tillbringade vi vår kväll framför tv:n, vi åt räckor, drack vin o gotta oss (: Hade planer på o bege oss in till stora staden men vi blev hemma, va dödströtta ! (:

Vaknade tidigt på lördagen o begav oss in till shoppingcentret o lät Madde få sin shopping gjord :D
Sen på förmiddagen var det dags för Melodifestivalen i Globen, min första visit där (:
Genrepet inför Melodi, va nästintill fulsatt, det va inget jag väntat mej, stämningen va inte så ball, men va kul o höra alla artister o se dom live .. (: Vi sa alla tre att Charlöotte skulle ta hem då, o visst fasiken gjorde hon det (: Härligt!

Hem o hälla i sig alkoholen på lördagskvällen sen, vi roade oss med o kolla på finalen av melodifestivalen på storbildstv, vi visste ju redan om va som skulle sägas o göras, men inte vem som skulle vinna, eller jo, nästan, vi goisaa på henne, o hon tog hem det ! Vi roade oss även med att fjolla oss framför kameran, musikvidio, hahaha!

Mötte upp tjejena, Sofia, Blla o Camilla i stora staden sen, skulle ut o skaka lite rumpa, o jaa, vi tog oss in på ett ställe, där dom skulle spela blandad musik, men ikke, de va bara techno, hahah ! men jag kunde inte annat än o dasna, hellre det än o sitta o glo (: så jag hade kul o fick ut det jag ville av kvällen så det va skönt!
Charmören! Ha Ha ! (=

O så är man åter på jobbet igen då, känns riktigt kul fkt (: kännde mej uppskattad till fullo idag ! Malin, Malin , Malin .. :D haha !

Nu ska jag soav, så jag orkr ta mej upp imorrn, inatt blev det sent, klockan 2, var visst någotn som höll mej
kvar vid datorn! Ha :) men det gillade vi (:

Puss o Kram

Sthlm :D

Nu är man i Stockholm då, resan hit var inte så jobbig som jag trodde, va rätt skönt o sitta på tåget o bara njuta, satt o lyssna på Camilla Läckbergs deckare "Stenhuggaren", så resan ner gick smärtfritt !
Blev aningen nojjig när jag såg allt folk på perrongen, då slog tanken mej, "hur ska Mia hitta mej här bland alla?"
Men likaså gick det smärtfritt, såg henne o hennes far precis när jag klev av tåget, så det va gott (:
Tog oss in på stationen som var enorm, jag o Stockholm är obekanta för varandra så det ör mycket intryck för mej nu i början .. :D hahah ! Vi satte oss o tog en fika på Espresso House, Mia brännde tungan den stackaren.. :/
Efter vi sagt hej då till hennes pappa begav vi oss till Täby köpcentrum, oh gudars va stort det var! :D Att hitta en toallett tog oss 20 minuter, hahaha, bara det säger att det är stort, eller att vi två bara är jävligt dumma =)
Besökte även Sveriges största köpcentrum med -Kista- fasty för mej var nog Täby bättre ! =) Ska dit ikväll igen o hitta outfits till helgen .. ;)

Nu sitter jag hos Mia, vaknade rätt nyss, Mia hon har begett sig till jobbet hon, jag ska snart käka lite frulle o sen ta en dusch, sen vid tre ska Mia o jag ut på äventyr (: Ha !

Det senaste har jag börjat fundera en hel del på hur märkliga vi människor egentligen är, eller snarare hur vårt psyke fungerar, hur ens kropp o psyke reagerar efter händelser i våra liv.. Tänk när man går på stan o ser en annan människa, man dömmer så lätt, jag har ingen aning om hur dens livs öde ser ut eller vad den männsikan går igenom just nu, o sen att man kanske ibland undrar varför en människa i sin närhet beter sig som den gör eller är på ett visst sätt, oftast finns det en orsak till varför man är som man är, man formas ju av det man går igenom i sitt liv! Jag hade aldrig varit den jag är idag, jag hade aldrig haft detta psyke o vart så känslosam kanske om det inte vore för mitt livsöde med min pappa o allt det där jag gått igenom.. Men jag är glad för att jag fått gå igenom svårigheter i mitt liv, det har gjort mej till en starkare människa o jag är stolt över den jag är idag!
Människor som inte har gått igonom svårigheter har lättare för att ge upp, det har jag fått bevisat!
Det som inte dödar det stärker!


Sthlm here I come...

.....imorgon bär det av till Mia i Stockholmo, ska bli så härligt o komma bort från verkligenheten ett tag .. :D

Idag har jag o min Maja varit ute på äventyr, kändes tryggt o ha dej vid min sida under hela färden vännen, o vi fixade ju dit resan hur bra som helst, jag körde o du vägledde mej .. ;) Vilket samarbete!
Det vi åkt dit för o göra tog bara 20 minuter av våran värdefulla tid, så när det var klart satte vi färd mot IKEA! :D
Här ska handlas! Och det vill jag lova att det gjorde, för Maja's del!!! :D Ett stort köksbord, o det skulle vi ha in i min bil, genom dörrarna, för bagageluckan hade gått i baklås, så där stog vi med ett bamsebord, jaaa! det kännsdes som det, med tanke på min bil som är så pytte liten! Men, det kom in, tro det eller ej! Faaast, det va inte bara min o Maja's förtjänst, en snubbe från IKEA som hjälpte oss.. (:

Att du öppna ditt hjärta o berätta känns oerhört vackert, o att det känndes så bra när vi prata om det, det känndes så lätt o prata, trots att det vi prata om fkt va så tungt ! :( Jag hoppas att du kännde att du har mitt förtroende, för det du har du!

Nu ska jag kasta i mig lite mat sen iväg på nya äventyr!


Din närhet förändrar mig....

......och det känns underbart!


Ha! Idag är det lördag, o de är ingen supar lördag, det är en slappar lördag, o det känns gött! =)
Men nästa helg, då gör vi Stockholm osäkert! Det ska bli så kul o komma bort från stan, träffa Mia, festa, medodifestivalen o i det stora hela, jaaa, bara ha det bra!


Björn Gustafsson får mitt hjärta att slå! Vilken kille =) Helt fantasktisk, allt han ger går rakt in i hjärtat, hans främträdande är helt sjukt bra, vilken talang den killen har! Såg även en intevju med honom nu på Robins, han har ett sånt behagligt sätt, man blir varm av o se honom! (: Han ger så mycket av sig själv!


Ikväll ska jag hem till Camilla, vi ska ha myslördag ! =)

Nu ska jag ner o ta hand om tvätten!

Pussa

Flickan i glaskupan ...

......känns som jag är hon just nu, känns som om jag är inne i nån glaskupa lixom, omvärlden är så långt borta, jag känner mej yr o svimfärdig, går lixom inte att förklara, jag svävar på moln, fast inte på det härliga sättet, snarare ett konstigt sätt.. :( Maja sa något om att det kan känns konstigt i kroppen efteråt, kanske är så?

Idag har jag haft en härlig fredags morgon,förmiddag, eftermiddag o kvällen blir bra den med =)
Sov ut i dag o vid halv elva tiden kom mor min o vi åt frukost ihop, nybakat bröd från Ritz o gott te, mysfaktor! :D
Hoppade in i duschen, gjorde mej i ordning o tog en prommenad till affären där jag mötte upp sötisen Becca., vi handlade lite mat o gick hem till henne o lagade lunch, pratade o bestämde va vi sulle hitta på ikväll (: Hennes bror o hans kompisar kom bort med o hämtade smuggel, dom skulle partaja i nån annan stad ikväll, härligt värre! Man skulle va sisådär 16-17 igen, då var allt ball ! =) Privatfester allan! (:
Hade en lustig känsla att Maja skulle va ledig idag så jag tog känslan med mej o gick o plinga på¨, o vips där stog hon, men hon var inte ledig, skulle iväg i jobba, men först kl 5, så vi fick ett par timmar ihop!
Så gott, vilken underbar människa! Så glad att jag fick lära känna den flickan! Man känner sig så uppskattad, i hennes närhet blir man så glad ! Vi satt länge o tjata o hon käkade lite mat o sen tog vi oss en lång prommenad i det sköna vädret o pratade, slutade med att vi var tvugna att rusa hem, för jag behövde umsöka toan, annars hade jag kissat på mej, ooooops ! :D

Tog bilen in till stan, mötte Camilla, Jonas o Nova (: gjorde lite ärenden o så hem igen !


Nu har jag bokat biobiljett tills ikväll, Becca o jag ska på bio =)

O imorgon ska jag hänga med Camilla, o vi ska till toppen, visst? :D

I övermormorgon har det gått en månad, tiden bara rusar förbi, men som sagt tiden har varit min bästa vän, o jag har fattat dom bästa besluten att hålla allt så långt borta från mej som möjligt!
Att ha han i min närhet sårar mej bara! Vi kommer nog finna varandra åter igen, som vänner! =) Det är det minsta man ska vara efter att ha älskat varandra så! Som läget känns nu så är jag nöjd med mej själv! Jag tar mej bara högre o högre upp på tarppstegen, o jag ska inte ramla ner!



Har bokat biljett till Mia nu med, ska bli så kul o se henne o umgås flera dagar (: O kul det ska vi ha på helgen!

Det där med flyttning ja, har fått lönelöfte på banken så det blir till att investera i en ny bostad ! =) Hittat en, men budgivningen har inte startat ännu!

Dags o göra en make over ! Bye ! Puss


No women no cry.....

...man tackar för den ja ! Inte illa du att det känns så bra för dej, haha! Patetiskt o sorgligt på samma gång! Vet lixom inte om man ska skratta eller gråta! Känns som jag hellre skrattar, för o slippa känna smärtan! Det gör fortfarande ont att du lämmnat mej, men det kommer gå över, det vet jag! Just nu är det bästa att bara slippa höra eller se dej, men i framtiden, när känslorna lagt sig för mej, då har jag hopp om att en vän till dej kunna vara !

Idag har jag varit på jobbet o sagt hej till personal o barn o lämmnat papper till chefen min, känndes mest konstigt o va där, men mn saknar alla goa barn! Vi bestämmde att vi skulle ta after work med jobbet nu snart, känns kul o ha nått o se fram emot med jobbar kompisarna, känns även som att vi behöver lyfta upp oss själva lite, ut o roa oss ihop :)

Snart kommer min kära "syster", vi ska ut o äta ihop o bara snacka massa gojja idag (:

Ska även kolla på en ny lägenhet idag, skulle jag få den har jag tagit mej ett steg högre upp i trappan, tog även ett steg upp i trappan förut, o det känndes bra, o denna gången ska jag inte ramla ner för trappan, jag ska bara ta mej uppåt! Jag ska klara det här, men skulle jag ramla ner så skulle jag ändå resa mej upp o kliva upp för stegen igen!
Det som inte dödar det stärker mig!



The best you ever had...

......that's the true!

Sitter hemma i min ensamhet o funderar, kom nyss hem frpn Erika o Andreas , har umgåtts med dom ikväll :D
O innan dess var de mormor jag tillbrinngade min dag ihop med, åt god mat o fikade o va ute på äventyr, va oerhört gott o va med henne! Hon är en så fantastisk människa, o säger alltid det man vill höra o behöver höra!

Ensamheten ska vara bra säger dom, men jag blir så otroligt rastlös av att vara ensam, kan lixom inte komma till ro, fixar inte o bara ligga o läsa eller slappa om jag inte är sjuk eller så, jag vill hela tiden vara aktiv, träffa folk o slippa vara ensam, inte undra på att ensamheten gör ont när man inte ens kan komma till ro med sig själv .. :(

Skrev mess till A igår, att de nog är bäst o bara låta det vara, för hur han än är mot mej så sårar de ändå bara mej, o det är så sant! När känslorna landat o man gått vidare på riktigt kanske man kan ta upp vänskapen, fram tills dess tänker jag bara se till att bevara mina o hans kärleksminnen i mitt hjärta! O jag är glad över att jag hans flickvän en gång fick vara! Men nu är det dags o ta sats.........

......upp för första trappsteget!

RSS 2.0